Thuis
Hallo allemaal,
We hebben gisteravond nog behoorlijk wat regen gehad. Tussen de buien door onze tanden kunnen poetsen en plassen in het toiletgebouw. Echt onweer hebben we niet gehad, alleen regen.
Toen we vanmorgen wakker werden, was het droog. Lekker even alles open gezet en de spulletjes weer op hun plek gezet voor het laatste stukje van onze reis.
Half 10 zijn we vertrokken en rond half 12 waren we in Dortmund voor onze laadsessie, dit keer bij een bouwmarkt. Prima plek, moesten wel afkoppelen, maar genoeg plek om de caravan te parkeren. Daar even gegeten en gedronken. Een nieuwsgierige meneer kwam nog even informeren naar de caravan, dus daar even mee staan kletsen.
Rond kwart over 12 waren we weer op pad. Half 3 waren we thuis. De caravan droog leeg kunnen halen, alles gewassen en wat op geruimd kon worden weer op zijn plek gezet/gelegd.
We hebben een heerlijke vakantie gehad, prachtig weer en heerlijke uitdagende wandelingen gemaakt. Het reizen met de elektrische auto is ons meegevallen. Het is iets meer uitzoeken, soms ietsje omrijden maar prima te doen.
Fijn dat jullie weer meegelezen en gereageerd hebben. Dit was het voor deze vakantie, de volgende staat voor september in de planning. Wie, wat, waar is nog niet bekend. Jullie horen weer van ons. Een fijne avond nog, welterusten en tot de volgende keer🤗🥾

Dat kunnen we zeker, dank je wel.
Lieve groetjes terug
Tot gauw!!
Fijn dat je het weer leuk vond om mee te lezen.