Rustdag
30 mei 2026 - Gohrisch, Duitsland
Hallo allemaal,
Vandaag was een echte rustdag. Heerlijk uitgeslapen en op mijn gemak een ontbijtje gegeten. De was van gisteravond opgeruimd. Ik had de was gedaan met die gedachte, niemand die nu wil wassen, kampeerders willen ‘s ochtends wassen, staan ze met z’n allen in de rij te wachten, al wordt hier niet veel gewassen de meeste mensen staan hier maar een paar dagen. Morgenmiddag is het weer lekker droog, dan kan ik het morgenavond opruimen. We hebben een paar spetters gehad en meer niet, vandaag de hele dag weer heerlijk weer. Ik heb begrepen dat het in Nederland wel goed tekeer is gegaan.
Vanmiddag zijn we naar Pirna geweest, om daar misschien nog wat leuke cadeautjes te scoren. Dus niet. Alles was vanaf 13.00 uur gesloten. Alleen de restaurants, ijssalons en kledingzaken waren open. Dus we waren snel klaar. Toen maar de boodschappen gehaald en weer richting caravan.
We hebben net gegeten en afgewassen en gaan misschien zo naar een stel Nederlanders die een eindje verderop staan. Die hadden ons uitgenodigd om voor dat we zouden vertrekken, nog even wat wilde komen drinken. En komt het niet uit, we hebben nog 2 avonden. Dit was het verhaal van vandaag, leuker kan ik het niet maken. Ik zou zeggen, een fijne avond, welterusten en tot morgen🤗🥾

Fijn weekend.😊
Jij nog een fijne zondag 🤗