Klaas Jan lekker lopen en ik lekker soppen, ieder zijn ding🤔

31 mei 2026 - Gohrisch, Duitsland

Hallo allemaal,

Vandaag heeft Klaas Jan weer met de eigenaar van de camping een rondje gelopen. Het was weer een mooi wandelingetje en prachtig weer, een beetje drukkend.

Ik heb vandaag alvast binnen de spulletjes opgeruimd en buiten ook al spullen die we niet meer nodig hebben. Ze hebben voor vannacht regen voorspeld tot in de loop van de morgen, dus dan is dat al mooi opgeruimd en de tent, hopen we, morgen tegen het eind van de middag op te ruimen. Maar doordat er nu al veel weg is, kunnen we ook eventueel nog iets leuks doen.

Vanmiddag ben ik nog even met Jeanette, waar we gisteravond koffie hebben gedronken, het dorp in geweest. Bij het leuke winkeltje gekeken en even wat gedronken. Heel gezellig. Daarna nog even een poosje kunnen zitten en lezen voordat Klaas Jan weer terug was.

We zitten nu weer fris en fruitig en een volle buik voor de caravan. Ze voorspellen veel regen en onweer. Maar de campingeigenaar zegt, dat als ze 80% aangeven er geen regen komt. Ze hebben het over 100%. We gaan het zien. Jullie horen morgen weer van mij, fijne avond nog, welterusten en tot morgen🤗🥾