Schüttorf
27 augustus 2025 - Schüttorf, Duitsland
Hallo allemaal,
Vannacht werd ik opgeschrikt door het geluid van een draaiende motor, het was rond 4 uur. Nog eens goed luisteren en echt, Klaas Jan hoorde het ook. Het verduisteringsgordijn maar even omhoog gedaan en stond de ambulance bij onze buren voor de tent. De buurvrouw werd opgehaald. Ze was de hele avond en nacht in de weer geweest. Diarree en overgeven. Waarschijnlijk een virus. Vanmorgen kwam ze al weer thuis. Ze werd teruggebracht door een taxi, zodat de buurman niet helemaal naar Nordhorn hoefde te rijden. Ze werd voor het hek eruit gezet en kwam lopend weer naar de caravan. De buurman was ook niet meegegaan naar het ziekenhuis. Ik vond het een beetje vreemde situatie. Ze waren zo blij elkaar weer te zien, ze werden helemaal emotioneel. Zo lief om te zien.
Wij zelf zijn gelukkig weer in slaap gevallen en hebben nog heerlijk geslapen. Vanmorgen rustig aan gedaan. Vanmiddag richting Schüttorf gelopen en onze boodschappen gedaan. Het was nog best een warme dag met zon en bewolking. Nu lekker genieten van de avond. Groetjes en tot morgen🤗🐾

Groetjes Sjaan
Groetjes 🤗🐾