Schüttorf

27 augustus 2025 - Schüttorf, Duitsland

Hallo allemaal,

Vannacht werd ik opgeschrikt door het geluid van een draaiende motor, het was rond 4 uur. Nog eens goed luisteren en echt, Klaas Jan hoorde het ook. Het verduisteringsgordijn maar even omhoog gedaan en stond de ambulance bij onze buren voor de tent. De buurvrouw werd opgehaald. Ze was de hele avond en nacht in de weer geweest. Diarree en overgeven. Waarschijnlijk een virus. Vanmorgen kwam ze al weer thuis. Ze werd teruggebracht door een taxi, zodat de buurman niet helemaal naar Nordhorn hoefde te rijden. Ze werd voor het hek eruit gezet en kwam lopend weer naar de caravan. De buurman was ook niet meegegaan naar het ziekenhuis. Ik vond het een beetje vreemde situatie. Ze waren zo blij elkaar weer te zien, ze werden helemaal emotioneel. Zo lief om te zien.

Wij zelf zijn gelukkig weer in slaap gevallen en hebben nog heerlijk geslapen. Vanmorgen rustig aan gedaan. Vanmiddag richting Schüttorf gelopen en onze boodschappen gedaan. Het was nog best een warme dag met zon en bewolking. Nu lekker genieten van de avond. Groetjes en tot morgen🤗🐾

Van reisblog naar fotoboek
reisdrukker.nl

1. Jolanda:
    27 augustus 2025
    Da’s niet iets wat je tijdens je vakantie wilt krijgen 😜gelukkig viel het mee met jullie buurvrouw. Gr Jolanda
  2. Josje:
    27 augustus 2025
    Inderdaad en ze zijn al op leeftijd, dus het is allemaal wel een dingetje. Ze is in ieder geval weer thuis.
  3. Sjaan:
    28 augustus 2025
    Dat is even schrikken. Gelukkig viel het mee.
    Groetjes Sjaan
  4. Josje:
    28 augustus 2025
    Ja het viel mee. Maar het had wel veel impact op ze, dat kon je vanmorgen nog wel zien. Ze zijn vandaag wel naar huis gegaan om daar tot rust te komen en komen later terug de boel winterklaar te maken. Dat hadden ze deze week willen doen. Het zijn vaste kampeerders.
    Groetjes 🤗🐾