Wäldchenbummler

26 augustus 2025 - Schüttorf, Duitsland

Hallo allemaal,

We hebben vandaag door het bos gezworven. Letterlijke vertaling titel bosje zwerver. Het was de titel van onze wandeling vandaag. We hebben lekker rustig aan gedaan vanmorgen en rond de middag besloten nog een wandeling te gaan doen. Op zoek in de foldertjes stuiten we op deze wandeling. Niet te lang en lekker in het bos.

Het eerste stuk was richting een restaurant en vanaf daar was het een walderlebnispfad. Een heel wandelpad met uitleg over het bos. Wat er leeft, wat er gebeurt. Halverwege kwamen we bij een kuuroord/revalidatiecentrum uit. Heel groot, met een heel park er om heen. Prachtig om te zien. Het is niet leuk om daar te zitten, maar de omgeving maakt veel goed. Bij het restaurant, het beginpunt van het Walderlebnispfad even wat gedronken en toen weer richting camping.

Al met al weer een geslaagde dag. we hadden prachtig weer vandaag, een beetje warm voor Fleur en daarom ook de keus voor een boswandeling.Het voelt een beetje drukkend aan en het dreigt ook, wie weet valt er nog een buitje. Net spetterde het een beetje. We gaan het zien. Dat was het weer voor vandaag, ik zou zeggen lekker slapen straks en tot morgen🤗🐾

Ik was net de foto’s aan het voorzien van tekst, maar zag dat de foto’s door elkaar staan. Ik had ze wel op volgorde gestuurd naar het blog. Een beetje jammer maar jullie snappen het vast allemaal wel. Zo niet, dan hoor ik het wel🤭

1. Sjaan:
    26 augustus 2025
    Ha Jos en Klaas Jan, lekker sportief bezig geweest.
    Genoten van de mooie omgeving en de heerlijke temperatuur.
    Geniet nog van jullie vakantie.
    Groetjes Sjaan
  2. Josje:
    26 augustus 2025
    Ja zeker, lekker bezig blijven.
    Groetjes van ons 🤗🐾💋💋
  3. Jolanda:
    26 augustus 2025
    Lekker bezig zijn! Ik ben vanmorgen weer voor het eerst wezen zwemmen en vanmiddag in de rolstoel over de “ juttersmarkt” geweest. Genieten allemaal op onze eigen manier, groetjes weer, doei
  4. Josje:
    26 augustus 2025
    Heerlijk toch. Je moe er zelf wat leuks van maken. Groetjes terug👋🏼