Rustdag
22 mei 2026 - Gohrisch, Duitsland
Hallo allemaal,
Vandaag was rustdag. Het gaat goed, mijn lijf voelt goed, de benen voelen goed. Ik denk alleen dat mijn knieën teveel hebben moeten opvangen gisteren, al dat klimmen en klauteren. Af en toe was het toch wat dieper dan je dacht. Nou ja, het is niet anders.
Dus vandaag echt rustig aan gedaan. We hebben de laatste routes wat veranderd, anders hebben we problemen met het busvervoer, die gaat namelijk niet naar 1 van de opstapplaatsen. Nu alles opgelost. We zijn even wezen kijken waar we nu moeten starten of eindigen, komt helemaal goed.
Daarna naar Pirna, de auto aan de snellader gezet. Verderop zit daar een grote kledingzaak en daar even rondgeneusd. Auto weer opgehaald en toen richting de winkel voor de boodschappen. Op de camping weer lekker zitten lezen en puzzelen. Na het eten heerlijk gedoucht.
Lonny, onze duitse mede campingbewoner, wilde mij nog overhalen om mee te gaan morgen, met de wandeling samen met de eigenaar. Even uitgelegd waarom dat niet verstandig is en ik anders graag was meegegaan. Vond wel heel lief dat hij het probeerde.
Morgen gaat Klaas Jan wel weer mee, het is volgens mij ook erg leuk en gezellig. De foto’s volgen en wat ik ga doen weet ik nog niet. Groetjes allemaal, fijne avond, welterusten en tot morgen🤗🥾